Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atunci cand ne gandim la servicii funerare ne gandim la cat de mult ne afecteaza pierderea unei persoanei dragi din viata noastra. Nimeni nu isi doreste sa se ocupe de o inmormantare cap –coada mai ales daca la mijloc este vorba despre o persoana draga.

Beelsamen este compania care te poate ajuta ca toate grijile tale sa dispara. Trebuie sa iti aloci timpul necesar si sa lasi intregul proces funerar pe manile unor profesionisti. Este momentul in care trebuie sa fii alaturi de familie si trebuie sa intelegi ca este o perioada dureroasa care iti va marca existenta.

Decesul unei persoane dragi este intotdeauna un lucru trist care te face sa suferi. Din acest motiv oamenii aleg ca serviciile funerare sa se ocupe de intregul proces. Este mult mai simplu sa lasi asta pe mana unor profesionisti, mai ales daca vrei ca totul ca decurga cat mai perfect posibil si daca iti doresti sa nu ajungi sa omiti aspecte esentiale.

In prezent sunt foarte multe formalitati pe care trebuie sa le indeplinesti atunci cand trebuie sa organizezi un proces de inmormantare. Oamenii prefera sa lase asta in seama unor profesionisti care sa se ocupe in intregime de tot ce tine de acest proces atat de coplesitor. Trebuie sa intelegi ca o companie de servicii funerare este non-stop la dispozitia ta si ca va face tot ce ii sta in putinta ca totul sa decurga cat mai bine. Aceasta se va ocupa de : intocmnirea actelor pentru inhumare sau pentru incinerare , dupa cum este cazul, obtinerea avizelor de la SANEPID si de la Procuratura, intocmirea actelor necesare pentru repatriere sau pentru expatriere, realizarea dosarului pentru acordarea ajutorului de inmormantare, obtinerea unui loc de veci sau reconditionarea acestuia.

Beelsamen este compania care te poate ajuta mai mult decat ai crede. Acestia si-au creat un standard pe care se straduiesc sa il indeplineasca la fiecare colaborare. Vei vedea cat de implicati sunt si cum se straduiesc de fiecare data ca totul sa iasa cat mai perfect.

Pompe Funebre Beelsamen va tine cont de orice solicitare de-a ta astfel incat totul sa decurga cat mai bine. Acestia au disponibile cinci pachete funerare, si anume: Mediu acasa, Mediu spital, Standard, Premium sau Boston. Indiferent pentru care pachet optezi te asigur ca vei avea parte de cele mai bune servicii.

Cu ajutorul acestor pachete funerare vei putea avea parte de linistea pe care o doresti si vei putea petrece aceasta perioada atat de nefericita alaturi de familia ta. Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea se poate ocupa de un proces funerar. Exista foarte multe pregatiri si acte care trebuie sa fie puse la punct. In plus durerea pe care o simti in acel moment te poate face sa uiti anumite detalii care sunt necesare.

Alege sa colaborezi cu Beelsamen si te asiguram ca vei avea parte de cele mai bune servicii din piata. In plus acestia te vor tine la curent cu tot ceea ce se realizeaza astfel incat sa ai parte de un proces calitativ si sigur.

Go to Top
Informatii la 0736 200 300