Skip to content Skip to footer
Tarife servicii pompe funebre

Preturi Pachete Funerare

costurile-unui-serviciu-funerar
servicii funerare
servicii funerare profesionale din 2001

Pachete pompe funebre

Serviciile funerare mai jos mentionate, sunt prezentate cu titlu informativ, acestea personalizandu-se in functie de dorintele clientilor nostri.

Atat consilierea predeces gratuita, cat si prezentarea pachetelor funerare, nu au ca scop decat incercarea noastra de a va ghida si limpezi gandurile, cu privire la organizarea unui asemenea eveniment.

Serviciile de pompele funebre pot fi complete 100% sau nu, acest lucru depinzand numai de dvs. Echipa Beelsamen se poate ocupa de absolut tot evenimentul in sine, de la constatarea decesului pana la inhumarea propriu-zisa.

Costurile de servicii funerare sunt variabile si nu pot fi anticipate cu exactitate, decat dupa momentul intocmirii unei fise de comanda. Aceasta fisa de comanda se efectueaza dupa criteriile stabilite de dvs., cu ajutorul unui consilier Beelsamen.

ATENTIE!! Serviciile funerare gratuite se ofera in baza talonului de pensie. Acesta poate sa nu suporte toate cerintele unei inhumari, costurile aditionale fiind suportate de catre client.

De asemenea pachetul se poate modifica pentru a oferi serviciile esentiale si necesare. Detalii la telefon 0736.200.300.

Program: non stop

Servicii funerare

Cand mergi in urma sicriului ce poarta tot ce ai mai drag, paseste cu vitejie ca atunci cand duci un dar celui mai mare Prieten, si zi: "Acest suflet drag ti-l aduc in dar Tie, Doamne!"

0 ani
Experinta in domeniul funerar

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu, oferind servicii funerare din 2001 la cel mai inalt nivel de profesionalism.

0
de Servicii funerare furnizate

Am oferit indrumare, alinare si servicii funerare la peste 8000 de familii in cel peste 22 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive companii de pompe funebre din Bucuresti.

Ne asiguram ca intotdeauna veti primi cea mai buna indrumare

PACHETE FUNERARE IEFTINE

Trecerea in nefiinta a unei persoane… Cu asta ar fi cazul sa incepem. In primul rand aceasta exprimare este total eronata, din mai multe puncte de vedere, in principal din punct de vedere religios.

Crestinismul ne invata ca moartea nu reprezinta trecerea in nefiinta, ci dimpotriva, trecerea in fiinta, la viata vesnica. Desavarsirea noastra, ca si suflete, vine odata cu terminarea vietii de pe pamant si inceperea celei eterne, in sanul lui Dumnezeu.

Din acest motiv, atunci cand o persoana apropiata noua merge la Dumnezeu, ar trebui sa ne bucuram pentru sufletul acesteia, chiar daca aceasta despartire temporara pentru noi reprezinta o nemarginita suferinta.

Deoarece tuturor ni se intampla sa pierdem o persoana draga la un moment dat, cunoastem sentimentul de apasare sufleteasca si profunda durere.

Compania de pompe funebre Beelsamen a fost creata pentru a ajuta familiile indurerate, atat din punct de vedere organizatoric, atunci cand are loc un deces, cat si din punct de vedere al intelegerii, solidaritatii si compasiunii fata de persoanele ramase indoliate.

De-a lungul anilor, ne-am lovit de mii de situatii si am avut de invatat cate ceva din fiecare in parte. Ne-am perfectionat cu fiecare caz, pe care l-am dus la bun sfarsit, motiv pentru care ne putem mandri cu faptul ca suntem printre putinii profesionisi, care presteaza servicii funerare de calitate. Una dintre devizele noastre, este urmatoarea: „Nu exista probleme, la cate solutii putem noi gasi”.

firma de pompe funebre in Bucuresti
preturi-ieftine-servicii-funerare
Servicii funerare pentru toate nevoile
Firma de pompe funebre Bucuresti

Fiind o echipa de profesionisti, am ales sa nu facem rabat la calitate, motiv pentru care am creat servicii funerare pentru toate timpurile de bugete.

Nu inseamna ca daca veti alege un pachet mai putin costisitor, alegeti produse sau servicii slab calitative.

Diferentele constau in gusturi si/sau cantitate. Se poarta sa spunem ca inmormantare este gratuita, insa gratuit nu este nimic pe lumea asta, in afara ce locurile de veci oferite de catre Primaria Municipiului Bucuresti. La ce se refera aceasta gratuitate, va vom explica scurt.

Fiecare pensionar beneficiaza de un ajutor de inmormantare, in valoare de 6789 lei, ajutor pe care noi il putem deconta si reprezinta mai mult, egal sau mai putin decat costul total al inmormantarii.

In situatia in care, costul total al serviciilor funerare este mai mare decat acest ajutor, se va achita catre Beelsamen diferenta, iar in cazul in care costul total este mai mic decat ajutorul de inmormantare, Beelsamen restituie diferenta catre familie.

Funerare Beelsamen va poate ajuta si din punct de vedere religios. Administratorul Beelsamen , fiind absolvent al invatamantului superior teologic, va poate indruma pasii in respectarea traditiilor stravechi astfel incat niciuna sa nu fie omisa.

Ca si o concluzie, firma noastra doreste a fi un prieten de nadejde in momentele dificile, un prieten care va intinde o mana atunci cand aveti mai mare nevoie de ea.

Go to Top
Informatii la 0736 200 300