Skip to content Skip to footer

Loc de veci gratuit

loc-de-veci-gratuit-bucuresti
intra-in-posesia-unui-loc-de-veci
Care sunt cimitirele si crematoriile ce apartin A.C.C.U.

Afla de la Beelsamen cum poti intra in posesia unui loc de veci gratuit

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane are in subordine doua crematorii: Cenusa si Vitan Barzesti. Locuitorii Municipiului Bucuresti pot intra in posesia unui loc de veci gratuit in unul dintre urmatoarele cimitire: Bellu, Berceni 2, Bucurestii Noi, Colentina ( Reinvierea ), Damaroaia, Ghencea, Domnesti, Iancu Nou, Izvorul Nou, Metalurgiei, Pantelimon 2, Sfanta Vineri, Straulesti 2, Tudor Vladimirescu si Cimitirul Vest. Locurile de veci se ofera in cimitirul in care mai exista locuri disponibile.

Program: non stop

Tarife servicii pompe funebre

Preturi Servicii Funerare

Servicii funerare

Cand mergi in urma sicriului ce poarta tot ce ai mai drag, paseste cu vitejie ca atunci cand duci un dar celui mai mare Prieten, si zi: "Acest suflet drag ti-l aduc in dar Tie, Doamne!"

0 ani
Experinta in domeniul funerar

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu, oferind servicii funerare din 2001 la cel mai inalt nivel de profesionalism.

0
de Servicii funerare furnizate

Am oferit indrumare, alinare si servicii funerare la peste 8000 de familii in cel peste 22 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive companii de pompe funebre din Bucuresti.

Ne asiguram ca intotdeauna veti primi cea mai buna indrumare

Categorii de cimitire disponibile in Romania

Cimitirele se impart in trei categorii:

  1. de stat (ce sunt administrate de Consiliului General al Municipiului Bucuresti ),
  2. parohiale, care apartin bisericilor de diferite culte, cele mai multe apartinand Bisericii Ortodoxe Romane,
  3. private, care sunt autonome, administrate de firme sau de diferite persoane.

Ultimele doua categorii de cimitire nu sunt administrate si coordonate de A.C.C.U., astfel, acestea functioneaza dupa reguli proprii.

Cum se obtine locul de veci gratuit si pe cat timp

Locul de veci oferit de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane se poate obtine in prima faza pe o perioada de 7 ani, dupa care se pot inainta formele si documentele necesare concesionarii acestuia pe o perioada nelimita. Acest lucru se poate realiza dupa inmormantare, familia avand la dispozitie 7 ani pentru a ridica un referat de la cimitirul unde este inmormantata respectiva persoana si care se depune la sediul A.C.C.U. din Intrarea Serelor nr. 1, sector 4, Bucuresti, pentru a se elibera actul de concesiune.

cimitire in Bucuresti
costuri intretinere loc de veci
Servicii funerare pentru toate nevoile
Ce presupune un loc de veci gratuit si care sunt taxele de intretinere

In momentul primirii unui loc de veci, se realizeaza o groapa dubla, urmand ca decedatul sa fie inhumat in partea inferioara (in adancime), iar deasupra ramanand un loc liber ce poate fi utilizat de familie in eventualitatea unui alt deces.

De la momentul decesului si cat timp locul de veci este in concesiune, proprietarul are obligatia de a plati un impozit anual, in momentul de fata acesta fiind de 8 lei/an. Obligatia concesionarului mai consta si in achitarea taxelor de inhumare, precum placile care sunt folosite, sapatul gropii, acoperirea acesteia, etc.

Dupa efectuarea demersului de concesionare a locului de veci pentru o perioada nelimitata de timp, se pot efectua lucrari de amenajare ( impodobire / infrumusetare ) a mormantului, dar numai cu o firma autorizata de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane.

Servicii funerare Beelsamen va poate asista in mod gratuit pentru concesionarea unui loc de veci, pregatind actele si dosarul necesar, si insoteste familia la sediul A.C.C.U. pentru realizarea formalitatilor necesare.

Go to Top
Informatii la 0736 200 300