Skip to content Skip to footer

Consultanta predeces

consultanta predeces Bucuresti
servicii predeces
servicii funerare profesionale din 2001

Beelsamen va ofera in mod gratuit consultanta predeces

Venim cu aceasta noua idee, de Consultanta Predeces, in favoarea persoanelor care se asteapta ca o ruda, prieten, cunostinta sa treaca in nefiinta intr-un viitor apropiat si nu doreste ca in acele momente pline de suferinta si durere sa ia decizii organizatorice, ci sa-si conduca apropiatul pe ultimul drum asa cum se cuvine, cu garantia ca totul va decurge perfect dupa cum s-a prestabilit.

Program: non stop

Tarife servicii pompe funebre

Preturi Servicii Funerare

Servicii funerare

Cand mergi in urma sicriului ce poarta tot ce ai mai drag, paseste cu vitejie ca atunci cand duci un dar celui mai mare Prieten, si zi: "Acest suflet drag ti-l aduc in dar Tie, Doamne!"

0 ani
Experinta in domeniul funerar

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu, oferind servicii funerare din 2001 la cel mai inalt nivel de profesionalism.

0
de Servicii funerare furnizate

Am oferit indrumare, alinare si servicii funerare la peste 8000 de familii in cel peste 22 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive companii de pompe funebre din Bucuresti.

Ne asiguram ca intotdeauna veti primi cea mai buna indrumare

Servicii de consultanta predeces in Bucuresti si Ilfov

Consultanta predeces este gratuita, face parte din categoria de servicii funerare puse la dispozita dvs. de compania Beelsamen si este oferita la orice ora din zi sau noapte tuturor celor care vor sa fie informati si doresc sa anticipeze costuri, proceduri sau alte detalii esentiale, care pot fi ignorate in momente dificile. Ne putem deplasa gratuit la domiciliul sau in locul indicat de dumneavostra pentru a va acorda sprijin, atat din punct de vedere organizatoric, cat si moral. Informatiile pe care noi vi le oferim sunt clare si edificatoare cu referire la procedurile unei inmormantari si despre cum sa treceti peste aceste momente mai usor.

Pompe Funebre Beelsamen va poate indruma sa achizitionati, fara nicio taxa sau comision, un loc de veci gratuit intr-unul din cimitirele din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane din Bucuresti. Dorim sa preluam cat mai mult posibil din atributiile familiilor indurerate, motiv pentru care oferim o gama completa de servicii si produse funerare cum ar fi : constatarea, imbalsamarea si toaletarea persoanei decedate, transport funerar, intocmire de acte si mediere cu organele statului, sicrie, cruci, coroane si aranjamente florale, coliva, prosoape, batiste, lumanari, doliu, pachete cu mancare si tot ceea ce se mai impune nefericitului eveniment, iar persoanele care in timpul vietii au beneficiat de pensie, beneficiaza de servicii funerare gratuite.

Go to Top
Informatii la 0736 200 300