Logo Beelsamen servicii funerare
0736.200.300 Contact 24/7
Beelsamen va ofera in mod gratuit
consultanta predeces.
consultanta predeces

Venim cu aceasta noua idee, de Consultanta Predeces, in favoarea persoanelor care se asteapta ca o ruda, prieten, cunostinta sa treaca in nefiinta intr-un viitor apropiat si nu doreste ca in acele momente pline de suferinta si durere sa ia decizii organizatorice, ci sa-si conduca apropiatul pe ultimul drum asa cum se cuvine, cu garantia ca totul va decurge perfect dupa cum s-a prestabilit..

consultanta predeces

Consultanta predeces este gratuita, face parte din categoria de servicii funerare puse la dispozita dvs. de compania Beelsamen si este oferita la orice ora din zi sau noapte tuturor celor care vor sa fie informati si doresc sa anticipeze costuri, proceduri sau alte detalii esentiale, care pot fi ignorate in momente dificile. Ne putem deplasa gratuit la domiciliul sau in locul indicat de dumneavostra pentru a va acorda sprijin, atat din punct de vedere organizatoric, cat si moral. Informatiile pe care noi vi le oferim sunt clare si edificatoare cu referire la procedurile unei inmormantari sau incinerari si despre cum sa treceti peste aceste momente mai usor.

consultanta predeces

va poate indruma sa achizitionati, fara nicio taxa sau comision, un gratuit intr-unul din cimitirele din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane din Bucuresti. Dorim sa preluam cat mai mult posibil din atributiile familiilor indurerate, motiv pentru care oferim o gama completa de servicii si cum ar fi : constatarea, imbalsamarea si toaletarea persoanei decedate, transport funerar, intocmire de acte si mediere cu organele statului, sicrie, cruci, coroane si aranjamente florale, coliva, prosoape, batiste, lumanari, doliu, pachete cu mancare si tot ceea ce se mai impune nefericitului eveniment, iar persoanele care in timpul vietii au beneficiat de pensie, beneficiaza de servicii funerare gratuite.

Speram sa va putem ajuta cu toate resursele necesare, sa va sustinem si sa va fim aproape atunci cand aveti mai multa nevoie.

Informatii aditionale 0736.200.300