Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solutii funerare pentru a face fata durerii

Inmormantarea marcheaza sfarsitul vietii unei persoane si este o ceremonie unica si importanta pentru fiecare dintre noi. Articolul are rolul de a oferi idei practice pentru a crea o ceremonie deosebita si pentru a face fata doliului mult mai usor.

Dorinta persoanei privind ultimele aranjamente trebuie luata in considerare si respectata. Aceasta practica poate fi una simpla sau cat se poate de elaborata. Persoana decedata poate doreste sa fie inmormantata langa o persoana draga sau incinerata cat si sa se respecte anumite obiceiuri. In lipsa unor instructiuni detaliate, discutati cu apropiatii si verificati daca exista anumite doleante in acest sens.

Implicarea anumitor persoane poate reprezenta o abordare eficienta. Discutati cu persoanele apropiate, precum familia sau prieteni si oferitile detalii privind modul de desfasurare a ceremoniei, daca se doreste un elogiu si cine sa fie persoana care il va sustine. Comunicati in detaliu toate aceste caracteristici persoanelor din cercul apropiat. Nu in ultimul rand asigurati-va ca aveti toate actele necesare in ordine. Asigurati-va ca discutati cu persoanele potrivite despre obtinerea certificatului de deces, de importanta sa si cand este nevoie de acesta, inainte sau dupa inmormantare.

In toata lumea exista profesionisti pentru toate domeniile de activitate, de asemenea acestia exista si in domeniul serviciilor funerare. Apelati la o companie de pompe funebre pentru a va furniza informatiile necesare sau rugati un apropiat sa va sustina in acest sens. Acest lucru paote implica o firma locala de pompe funebre sau un lider religios local, sau ambele. Nu in ultimul rand asigurati-va ca ati cerut toate informatiile privind costurile ultimelor aranjamente. De cele mai multe ori este optim ca aceste detalii sa fie discutate inainte ca decesul sa aibe loc. Gandirea este mai linistita si mai corecta in acele momente decat dupa deces, iar deciziile pot fi luate mai eficient si mai corect. Pentru pensionarii inmormantarile sunt GRATUITE, in baza talonului de pensie iar in alte situatii pretul unei inmormantarii poate fi cuprins intre 1000 si 5000 de lei.

Deseori dupa inmormantare apropiatii, familia si pritenii se aduna pentru a celebra viata sau pentru amintirea persoanei trecute in nefiinta. Acest lucru percepe de asemenea costuri parastase. Intr-un asemenea moment inevitabil vor exista cu siguranta persoane care vor sari in ajutor din toate punctele de vedere, moral, financiar, fizic iar suportul lor va fi cu siguranta important. Asigurati-va ca este cineva putin afect de situatie care paote discuta concret cu firma de pompe funebre despre anumite detalii si obiceiuri.

Go to Top
Informatii la 0736 200 300